tverdiepOm ‘t Verdiep nóg romantischer te maken tijdens deze liefdevolle periode, roepen we opnieuw jullie hulp in! We zouden erg graag van leerlingen, leerkrachten en secretariaatsmedewerkers spreuken ontvangen.

Het is de bedoeling dat je spreuk begint met de woorden ‘LIEFDE IS…’. Nadien maak je de spreuk af met een aanvulling die te maken heeft met ‘t Verdiep.

Vergeet geen leuke tekening op te zoeken. De inzendingen worden uiteraard beloond met jaarthema-lint!

Je kan je creaties ook via e-mail door sturen naar 't Verdiep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VerstandigeSchoolradio1Het spandoek met daarop ‘verstandige school’ ... je hebt het wellicht al zien hangen in onze school en je afgevraagd waarover het juist gaat.

Doordat we heel wat acties en projecten doen rond het milieu zoals het spelen van het spel Go4Kyoto, het Zwerfvuilspel, het spel Reiskriebels met grenzen, maar ook doordat we als MOS-school heel wat acties opzetten rond Dikketruiendag, Wereldwaterdag ... verdienen we sterren.

Af en toe kan het gebeuren dat je je in januari nog wenst te heroriënteren (bv. omwille van een foute studiekeuze in september). Misschien kan onze school jou die mogelijkheid wel bieden.

Daarom openen we op vrijdag 6 januari 2012 uitzonderlijk onze school (van 10 uur tot 12 uur) om informatie te bieden over de studiemogelijkheden.

Meer info over inschrijvingen vind je hier: extra inschrijvingsdag.