breiwedstrijd3-801Retro is in! Dat heeft de werkgroep MOS goed begrepen. In de aanloop naar dikketruiendag (16 februari) lanceerden ze vorige week een breiwedstrijd en die slaat ondertussen geweldig aan!

Zelfs leerlingen die nog nooit een breinaald met eigen ogen hadden gezien, nemen de handschoen en de breinaald op om hun klas te steunen in de interklassenwedstrijd. Ook ouders en grootouders mogen helpen! Het wedstrijdreglement en enkele breitips vindt u in dit document:

docxBrei-instructies [MS Word-document]

picasa_albumid=5707129346574232065

Jullie waren gewaarschuwd! Wie zich schuldig maakte aan het bevestigen van het 11.11.11-fietsplaatje aan zijn fiets, kon zich op een onverwacht moment aan een prijs verwachten.

Ergens in december en januari in de fietsenkelder hingen tijdens de ochtendspits beruchte MOS-medewerksters rond in de hoop iemand op heterdaad te kunnen betrappen. Volgende leerlingen ontsnapten niet aan hun allesziend oog en mochten een cadeaubon van Oxfam in ontvangst nemen: Lin Giulia van 1 C, Jef Van der Kuylen van 3 HT, Romy Tisson van 4 B en Caroline Lauwers van 6 H.

Proficiat aan Lin, Jef, Romy, Caroline en alle andere fietsende leerlingen. Zij dragen dagelijks bij tot een schoner milieu!

Caroline Lauwers_6H Lin Giulia_1C Romy Tisson_4B Jef Van_der_Kuylen_3HT 

tverdiepOm ‘t Verdiep nóg romantischer te maken tijdens deze liefdevolle periode, roepen we opnieuw jullie hulp in! We zouden erg graag van leerlingen, leerkrachten en secretariaatsmedewerkers spreuken ontvangen.

Het is de bedoeling dat je spreuk begint met de woorden ‘LIEFDE IS…’. Nadien maak je de spreuk af met een aanvulling die te maken heeft met ‘t Verdiep.

Vergeet geen leuke tekening op te zoeken. De inzendingen worden uiteraard beloond met jaarthema-lint!

Je kan je creaties ook via e-mail door sturen naar 't Verdiep: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..