Het Sint-Ursula-instituut behoort tot het katholiek Onderwijs Bisdom Antwerpen HeLi vzw - Nooitrust 4 - 2390 Malle - BE0448.528.592 - www.kobavzw.be

De schoolinfofiche van het Vlaams Secretariaat van het Katholiek Onderwijs (VSKO), kan je hier raadplegen.

Directie

Directeur
De heer S. Vanderbist (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Beleidsmedewerker
Mevrouw E. Wouters (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Interne begeleiders

Leerlingenbegeleiding heeft op het Sint-Ursula-instituut een heel centrale rol. De klassen- en vakleraars zorgen voor de eerste lijn van de begeleiding. Daarna worden interne begeleiders ingeschakeld. In een derde fase komen directie en CLB in actie.

  • De leerlingen van de tweede graad worden begeleid door mevrouw L. Gilot (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en mevrouw G. Van Bergen (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • De leerlingen van de derde graad bso en tso worden opgevolgd door mevrouw I. Adriaensen (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Stagebegeleiders

 Klik hier voor het overzicht.

ICT-team

De coördinatie van de ICT-infrastructuur gebeurt door een ICT-team.

Olc-team

Het openleercentrum (olc) 't Verdiep biedt leerlingen de kans om op een zelfstandige wijze traditionele en moderne informatiebronnen te raadplegen. De bibliotheek is ondergebracht in het openleercentrum. Een professioneel bibliotheekpakket ordent alle informatiebronnen die de school ter beschikking heeft. Het geheel wordt beheerd door het "'t Verdiep-team". (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Modecoördinator

Om het werk in onze modeateliers te coördineren en te zorgen dat alle machines op wieltjes blijven lopen, doen we een beroep op mevrouw A. Hense (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Stagecoördinatie lerarenopleiding

De meeste hogescholen in onze regio onderschreven de stagecode die we op scholengemeenschapsniveau vastlegden. Dit heeft als gevolg dat studenten van hogescholen hun stageaanvraag niet zelfstandig kunnen indienen. Enkel de verantwoordelijke stagecoördinatoren van de opleidingsinstellingen kunnen dit doen.

Heb je als student in een cvo of aan de universiteit vragen omtrent de mogelijkheden tot stage in onze school, dan kan je contact opnemen met mevr. L. Van Den Bosch (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), stagecoördinator voor de leraren in opleiding.

Leerkrachten

Ouders en leerlingen kunnen elke leerkracht per mail bereiken via ons digitale schoolplatform Smartschool.