Op onze Campus werken we samen met het digitale platform Lichtvis om schoolboeken te bestellen. Eenmaal de inschrijving volledig in orde is, worden uw gegevens opgenomen in de databank van Lichtvis en kan je je boeken bestellen. Hieronder wordt in enkele stappen uitgelegd hoe het bestelproces zal verlopen. Dit is alvast de boekenlijst.

Stap 1: selecteer je boeken

Leerlingen en ouders ontvangen begin juli een e-mail van het bestelplatform van Lichtvis. Deze mail wordt verstuurd vanuit een automatische databank (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het is mogelijk dat de mail daardoor in je spamfilter terecht komt; check dus ook zeker je spamfolder.

Via de persoonlijke link in de mail kom je terecht op je persoonlijke bestelpagina van Lichtvis. Kies eerst de deelschool (middenschool, instituut, lyceum) en vervolgens de studierichting waar je volgend schooljaar naartoe gaat. Je krijgt een overzicht van de boeken en/of materialen die je nodig hebt. Selecteer wat je wenst te kopen of huren en plaats je bestelling.

Stap 2: betaal je boeken

Op het einde van het bestelproces krijg je de nodige betalingsinstructies. Gelieve binnen de 5 werkdagen te betalen. Je vindt de betalingsinstructies ook terug in de bevestigingsmail die je als ouder ontvangt.

Je kan desgewenst gespreid betalen door in deeltjes over te schrijven met telkens dezelfde gestructureerde mededeling. Om je boeken te ontvangen is het belangrijk dat je bestelling voor 15 augustus volledig betaald is. Heb je problemen om het boekenpakket te betalen, neem dan zeker contact op met de school om samen een oplossing te zoeken.

Stap 3: haal je boeken af op school

Indien je boeken tijdig besteld en betaald zijn, worden ze eind augustus op school geleverd. Het afhaalmoment vindt plaats in de sporthal van de Middenschool (Kanunnik Davidlaan 15). Het tijdstip waarop we jou verwachten, is afhankelijk van het jaar waarin je volgend schooljaar zal zitten:

1ste en 2de jaar SUM: woensdag 1 september, samen met de klassenleraar

3de en 5de jaar SUL: donderdag 26 augustus tussen 9.30u en 12.00u

4de en 6de jaar SUL: donderdag 26 augustus tussen 13.00u en 16.00u

3de en 4de jaar SUI: vrijdag 27 augustus tussen 9.30u en 12.00u

5de, 6de en 7de jaar SUI: vrijdag 27 augustus tussen 13.00u en 16.00u