ANA

Onze school kan al jaren uitpakken met een prestigieus Erasmus+-project. We zijn dan ook bijzonder verheugd dat de vrt bij één van onze leerlingen (ondertussen oud-leerling) kwam aankloppen om te polsen naar haar ervaringen met haar buitenlandse stage. Het interview maakt duidelijk dat de stage Ana geen windeieren heeft gelegd!

inter

De laatste dag van mei 2018 stond volledig in het teken van het Europees project. We ontvingen hoog bezoek van mevrouw Schermer van de Europese Commissie, mevrouw Peiffer, directeur van EPOS en mevrouw Van de Gaer, coördinator voor Europass/ VDAB. Ze kwamen op monitoringsbezoek om onze twee projecten SUI Abroad! Join us in learning! en SUI Abroad! Teachers on the Road! ' wat beter te leren kennen. Ook zes ambassadeurs kwamen getuigen over hun internationale ervaringen.

P6110176

De leerlingen van 7 Mode en verkoop organiseerden op maandag 11 juni een meet and greet met 2C tijdens de lessen PAV. De leerlingen van 2C staan immers voor een nieuwe studiekeuze en twijfelen dan meestal tussen mode of voeding en verzorging. Om hen nog een concreter beeld van beide richtingen te verschaffen, zetten de leerlingen van het zevende jaar nog eens alles op rijtje.