Onze ouderraad is al jaren een belangrijke schakel tussen de leerlingen enerzijds, en de leerkrachten en directie anderzijds. Ze heeft aanzienlijk wat inspraak in ons schoolbeleid.

De gezamenlijke ouderraad van het instituut en het lyceum bestaat op dit moment uit zeven leden, maar ze is op zoek naar wat vers bloed.

Als je als ouder van één van onze leerlingen enkele keren per schooljaar mee wil brainstormen, neem dan zeker contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voorzitter van de ouderraad.

Je verorbert dagelijks de krant? Of je hebt een ijzersterk geheugen? Misschien ben je een tactisch wonder? Of gewoon een geluksvogel en een sfeermaker?
Wat het ook zij, elke reden is goed om deel te nemen aan de quiz van de Campus Sint-Ursula op vrijdag 7 oktober 2011.

Iedereen is welkom op deze eerste algemene quiz om mee te dingen naar eeuwige roem (en ook een aantal prachtige prijzen).

Twijfel dus niet en schrijf je snel in. Je ploeg bestaat uit maximum 5 personen en je betaalt slechts € 15 per ploeg. We starten om 19.30 u. in de Sint-Ursulamiddenschool, Kanunnik Davidlaan 15 in Lier.

We hopen dat je de uitdaging aangaat!

Quiz Campus Sint-Ursula

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

banner handelKlinken de termen marketing, business, IT, innovatie je als muziek in de oren? Wil je je niet beperken tot de theorie, maar echt leren ondernemen? Kies dan voor Handel! Met een diploma Handel zing je het uit van zelfvertrouwen en sta je paraat om in het bedrijfsleven te stappen of verder te studeren.
Geloof je dat niet? Kijk dan maar eens op www.allesishandel.be!