banner handelKlinken de termen marketing, business, IT, innovatie je als muziek in de oren? Wil je je niet beperken tot de theorie, maar echt leren ondernemen? Kies dan voor Handel! Met een diploma Handel zing je het uit van zelfvertrouwen en sta je paraat om in het bedrijfsleven te stappen of verder te studeren.
Geloof je dat niet? Kijk dan maar eens op www.allesishandel.be!

BeroepenprojectHet beroepenproject heeft als doel de leerlingen van het tweede jaar B-stroom de beroepenvelden te leren kennen om zo een goede studiekeuze te maken voor het derde jaar. De klassen maken via workshops kennis met onze studierichtingen Kantoor, Verkoop en Mode.

SportdagMaandag 9 mei 2011 hult het Sint-Ursula-instituut zich weer in een sportieve outfit.: tijd voor de sportdag. De leerlingen zullen aan allerlei verschillende activiteiten kunnen deelnemen. Zo gaan de derdejaars naar 'Het huis van beweging' voor een sessie zumba, body-pump, beachvolleybal,...

De vierdejaars trekken naar domein Weyneshof in Rijmenam voor een avontuurlijk hindernissenparcours en de leerlingen van de derde graad, tenslotte, kunnen zelf een activiteit kiezen, zoals windsurfen, paardrijden, tennis, fietsen, kanovaren, mountainbiken... noem maar op.

Nu enkel nog de weergoden aan onze zijde en deze dag wordt er een om nooit te vergeten.