festivak1

Woensdag 16 november trokken leerlingen en leerkrachten Public relations naar Amsterdam om een bezoekje te brengen aan dé evenementenbeurs van het jaar: Festivak. Hun doel: inspiratie opdoen voor de verschillende evenementen en beurzen die ze dit schooljaar nog zullen organiseren voor externe bedrijven en voor de school.

dagvandejeugdbewegingOp vrijdag 21 oktober was het Dag van de Jeugd- beweging en dat was te merken aan de vele uniformen op de speelplaats. Ook de leerkrachten haalden hun oude hemden en dassen boven en organiseerden samen met de leerlingen een spelletje Dikke Bertha tijdens de speeltijd.


Eiji Kawashima_op_veldloopDonderdagmiddag begaf de volledige Campus Sint-Ursula zich richting Lierse sportvelden om te lopen en te 'spelen' voor Fukushima, de Japanse stad die eerder dit jaar enorm hard getroffen werd door een zware aardbeving. Meer dan 1 000 leerlingen namen deel aan de sportieve manifestatie.

De Japanse doelman Eiji Kawashima (links op foto) van voetbalclub SK Lierse toonde zijn solidariteit met de actie. Ook vorig jaar was hij op de veldloop al van de partij.

De actie van Campus Sint-Ursula bracht zeshonderd euro op.