logo stubru_RK_mflVoor de laatste keer geeft Studio Brussel zich volop voor de actie Music For Life. Dit jaar draait alles rond het wereldwijde probleem van diarree. Dagelijks sterven over de hele wereld honderden kinderen en volwassenen aan diarree. Het grootste probleem is de quasi totale afwezigheid van sanitaire voorzieningen in deze regio’s. Wij prijzen ons gelukkig met één of twee toiletten per huishouden, maar voor deze mensen is er gewoon niets!

Nieuwsflash (2011-12-11): Accessoirée verkoopt voor Music For Life

festivak1

Woensdag 16 november trokken leerlingen en leerkrachten Public relations naar Amsterdam om een bezoekje te brengen aan dé evenementenbeurs van het jaar: Festivak. Hun doel: inspiratie opdoen voor de verschillende evenementen en beurzen die ze dit schooljaar nog zullen organiseren voor externe bedrijven en voor de school.

dagvandejeugdbewegingOp vrijdag 21 oktober was het Dag van de Jeugd- beweging en dat was te merken aan de vele uniformen op de speelplaats. Ook de leerkrachten haalden hun oude hemden en dassen boven en organiseerden samen met de leerlingen een spelletje Dikke Bertha tijdens de speeltijd.