move tegen_pestenDe Vlaamse week tegen pesten loopt van vrijdag 11 februari 2012 tot vrijdag 17 februari 2012.

Tijdens deze week roepen we kinderen en jongeren nog eens extra op om kleur te kiezen tegen pesten! Op donderdag 16 februari dansen klasgroepen massaal mee met de Move Tegen Pesten.

Meer info vind je op deze affiche: Move Tegen Pesten [pdf-bestand].

breiwedstrijd3-801Retro is in! Dat heeft de werkgroep MOS goed begrepen. In de aanloop naar dikketruiendag (16 februari) lanceerden ze vorige week een breiwedstrijd en die slaat ondertussen geweldig aan!

Zelfs leerlingen die nog nooit een breinaald met eigen ogen hadden gezien, nemen de handschoen en de breinaald op om hun klas te steunen in de interklassenwedstrijd. Ook ouders en grootouders mogen helpen! Het wedstrijdreglement en enkele breitips vindt u in dit document:

docxBrei-instructies [MS Word-document]

picasa_albumid=5707129346574232065

Jullie waren gewaarschuwd! Wie zich schuldig maakte aan het bevestigen van het 11.11.11-fietsplaatje aan zijn fiets, kon zich op een onverwacht moment aan een prijs verwachten.

Ergens in december en januari in de fietsenkelder hingen tijdens de ochtendspits beruchte MOS-medewerksters rond in de hoop iemand op heterdaad te kunnen betrappen. Volgende leerlingen ontsnapten niet aan hun allesziend oog en mochten een cadeaubon van Oxfam in ontvangst nemen: Lin Giulia van 1 C, Jef Van der Kuylen van 3 HT, Romy Tisson van 4 B en Caroline Lauwers van 6 H.

Proficiat aan Lin, Jef, Romy, Caroline en alle andere fietsende leerlingen. Zij dragen dagelijks bij tot een schoner milieu!

Caroline Lauwers_6H Lin Giulia_1C Romy Tisson_4B Jef Van_der_Kuylen_3HT