Foto ambassadeurs SU Abroad Join us in learning 2O2O

Het is nu onvermijdelijk: de Erasmusstages moeten worden geschrapt. Projectleidster Gudrun Malfait stuurde ons volgende boodschap:

"We bleven hopen op een mogelijk vertrek op internationale stage maar helaas moeten we met spijt in het Erasmus + - hart melden dat het internationaal avontuur niet doorgaat. Voor het eerst in een periode van 18 jaar zal Campus Sint-Ursula geen ambassadeurs uitzenden op internationale stage.

De voorbije dagen zagen we dat in alle Europese landen het Covid – 19 virus genadeloos toeslaat. Wereldwijd worden activiteiten gecanceld. Het is dan ook niet meer dan normaal dat ook wij geen enkel risico willen nemen op het vlak van hun gezondheid; die is ons té dierbaar.

Onze leerlingen waren topambassadeurs; ze hebben tot nu toe een mooi traject afgelegd, maar helaas zal de kers op de taart niet komen.

De wereld kent momenteel een pandemie én we kennen de uitkomst nog lang niet. Het is een enorme ontgoocheling, maar we zullen hier zeker en vast sterker uit komen. De 28 ambassadeurs blijven voor altijd dé ambassadeurs van 2020! Blijf de sweater met trots dragen in de komende weken, maanden en jaren!

En wij, we zullen doorgaan! Call 2021 dient zich reeds aan én hopelijk kunnen we op dinsdag 19 mei om 19.30 onze internationale avond laten doorgaan!