Foto ambassadeurs SU Abroad Join us in learning 2O2O

Erasmusprojectleider Gudrun Malfait blikt tevreden terug op de de eerste samenkomst van de ambassadeurs:

"Niets dan lachende gezichten dinsdag meteen na schooltijd. Nablijven kan ook gewoon puur geluk zijn. Na een geslaagde motivatie - , sollicitatie – en feedbackronde kwamen de 28 ambassadeurs van SUI Abroad! voor de eerste keer samen. De komende maanden zullen 10 ambassadeurs voor Sevilla, 8 ambassadeurs voor Perpignan en 10 ambassadeurs met bestemming Portsmouth zich klaarstomen voor een internationale stage van drie weken.

Dinsdag zagen ze voor het eerst wie hun teamgenoten zijn, kregen ze al heel wat informatie over de reisbestemming en de partner ter plaatse en moest er al het een en het ander worden getekend. Ook met de begeleidende leerkrachten werd er kennis gemaakt. Meerdere foto's werden genomen en op Instagram werd al duchtig gepronkt met het ambassadeurschap!

Nogmaals dikke proficiat aan alle ambassadeurs! Hun belevenissen kunnen gevolgd worden op de blog www.joinusinlearning.wix.com en op de facebookpagina van SUI goes Erasmus+.

Voor de goede orde van zaken nog eens duidelijk maken dat de stage dit jaar plaatsvindt van 18 / 19 april tem 2/ 3 mei 2020."