lavendre

 

Afgelopen weekend stonden onze twee miniondernemingen in het Wijnegem Shoppingcenter (met nog heel veel andere mini's van de provincie Antwerpen). "Lavendre" won twee prijzen (2x € 75,00)! De 'directeur' van Lavendre verkeerde duidelijk nog in een overwinningsroes toen hij volgende tekst neerpende:

"Wijnegem – Op zaterdag 23 februari verkochten onze leerlingen van 6 Marketing en Ondernemen op de mini-marktdag in het Wijnegem Shopping Center. 
Op deze zonnige zaterdagochtend begonnen onze leerlingen weer met volle moed aan deze verkoop. Beide ondernemingen deden heel goed en kregen alleen maar positieve reacties te horen van de jury en hun klanten.
Bij deze minimarktdag georganiseerd door Vlajo, viel een van onze miniondernemingen alweer in de prijzen. Lavendre kreeg deze keer twee prijzen, de prijs van publiekslieveling werd hun voor een tweede keer toegereikt. Deze prijs werd gekozen door de andere aanwezige ondernemingen. Deze prijs voor een tweede keer winnen is echt een erkenning voor onze 6 jonge ondernemers. De andere prijs die ze binnenhaalden was de prijs van de beste verkoopstand. Het was ook de eerste keer dat een minionderneming van onze school succes boekte op deze mini-marktdag te Wijnegem. Lavendre slaagde er meteen in twee prijzen in de wacht te slepen en alle concurrentie van zich af te slaan. 
Onze grote winnaar, Lavendre kan u bezoeken op hun facebook- en instagrampagina. Hun website vindt u in de onderstaande links.