Certificaten Portsmouth

De internationale stage zit erop! Collega Tom Van Hoof ging de ambassadeurs ophalen in Perpignan en schreef deze laatste blogtekst. Ook voor de 10 ambassadeurs in Portsmouth en de 12 ambassadeurs Sevilla was de internationale stage een schot in de roos. Onze ambassadeurs worden dan ook in de bloemetjes gezet op donderdag 23 mei om 19.30 in de feestzaal van Campus Sint-Ursula. Ze ontvangen er de behaalde certificaten uit handen van Jill Peiffer, directeur van het nationaal agentschap internationalisering EPOS.

lavendre

 

Afgelopen weekend stonden onze twee miniondernemingen in het Wijnegem Shoppingcenter (met nog heel veel andere mini's van de provincie Antwerpen). "Lavendre" won twee prijzen (2x € 75,00)! De 'directeur' van Lavendre verkeerde duidelijk nog in een overwinningsroes toen hij volgende tekst neerpende:

Onze opendag is een ware overrompeling geworden. We zijn erg blij met het vertrouwen dat mensen in onze school stellen, maar het gevolg is helaas wel dat we genoodzaakt zijn om voor ALLE KEUZEPAKKETTEN VOOR DE A-STROOM met een wachtlijst te werken.

Onze school vindt het immers prioritair om de kwaliteit van haar onderwijs te bewaken en voor elke leerling te kunnen garanderen. We betreuren het dan ook dat misschien niet elke leerling kan kiezen voor de school waar hij zich goed voelt en/of voor het keuzepakket dat hem op het lijf geschreven is.