lavendre

 

Afgelopen weekend stonden onze twee miniondernemingen in het Wijnegem Shoppingcenter (met nog heel veel andere mini's van de provincie Antwerpen). "Lavendre" won twee prijzen (2x € 75,00)! De 'directeur' van Lavendre verkeerde duidelijk nog in een overwinningsroes toen hij volgende tekst neerpende:

Onze opendag is een ware overrompeling geworden. We zijn erg blij met het vertrouwen dat mensen in onze school stellen, maar het gevolg is helaas wel dat we genoodzaakt zijn om voor ALLE KEUZEPAKKETTEN VOOR DE A-STROOM met een wachtlijst te werken.

Onze school vindt het immers prioritair om de kwaliteit van haar onderwijs te bewaken en voor elke leerling te kunnen garanderen. We betreuren het dan ook dat misschien niet elke leerling kan kiezen voor de school waar hij zich goed voelt en/of voor het keuzepakket dat hem op het lijf geschreven is.

1 kostuums

 

Je vernam misschien via de media of de school al wat lyceumcollega Johan De Paepe overkwam? Zijn levenswerk ging in de vlammen op en er is heel wat geld nodig om de theaterproducties van "Tweelicht & Zoon" nieuw leven in te blazen.