inter

De laatste dag van mei 2018 stond volledig in het teken van het Europees project. We ontvingen hoog bezoek van mevrouw Schermer van de Europese Commissie, mevrouw Peiffer, directeur van EPOS en mevrouw Van de Gaer, coƶrdinator voor Europass/ VDAB. Ze kwamen op monitoringsbezoek om onze twee projecten SUI Abroad! Join us in learning! en SUI Abroad! Teachers on the Road! ' wat beter te leren kennen. Ook zes ambassadeurs kwamen getuigen over hun internationale ervaringen.

P6110176

De leerlingen van 7 Mode en verkoop organiseerden op maandag 11 juni een meet and greet met 2C tijdens de lessen PAV. De leerlingen van 2C staan immers voor een nieuwe studiekeuze en twijfelen dan meestal tussen mode of voeding en verzorging. Om hen nog een concreter beeld van beide richtingen te verschaffen, zetten de leerlingen van het zevende jaar nog eens alles op rijtje.

1

Onze leerlingen uit de specialisatiejaren Mode-Verkoop, Business Support en Logistics krijgen in hun laatste jaar de kans om de lessen bedrijfsbeheer te volgen en op die manier hun attest bedrijfsbeheer op zak te steken.  Ze gaan hiervoor op zoek naar hun interesses en talenten en gieten hun idee in een volledig uitgewerkt businessplan. Gisteren kregen ze elk vijf minuten tijd toegemeten om een externe jury te overtuigen van hun ideeĆ«n.  "Pitchen" heet dat in ondernemerskringen!