teambuilding erasmus

Toen we in september 2018 28 leerlingen selecteerden voor de internationale stage wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. In de voorbije maanden leerden de ambassadeurs de taal van het stageland beter onder de knie te krijgen. Met het OLS – programma van de EU moet er veel en frequent worden geoefend.

nanac 03

Nanac en het Europees centrum voor de Consument (ECC) bollen met hun"federal truck" naar Belgische scholen om de campagne #I'mNotFake onder de aandacht te brengen. Vandaag stond de hippe bus in Lier. Al onze klassen van drie tot zeven BSO brachten een bezoekje aan de bus en kregen te horen waarom het geen goed idee is om namaakgoederen te kopen. 

erasmus 05

 

Gisteren was het opnieuw zover! Onze 28 geselecteerde Erasmusambassadeurs werden aan elkaar voorgesteld. Na een korte introductie rond het ambassadeurschap legden we de drie teams vast op foto. Onder een stralende zon spraken de drie teams afzonderlijk af en werd er heel wat informatie gedeeld met de ambassadeurs. De leerlingen maakten ook kennis met de begeleidende leerkrachten.