Erasmus+

Onze baseline ‘ sterk in leren ondernemen’  proberen we al vele jaren met succes aan onze leerlingen bij te brengen. We willen als school onze leerlingen kennis laten maken met het nieuwe moderne handelsonderwijs. Onze leerlingen hebben immers diverse competenties nodig om in een steeds flexibelere markt te kunnen werken.

Leren ondernemen veronderstelt talenkennis en durven communiceren in een vreemde taal; ict – vaardig zijn en vooral ook vaardigheden en attitudes aanscherpen die belangrijk zijn in het latere beroepsleven. Dit alles kan je evident aanleren in een Belgische context maar het meest interessante aan een buitenlands project is het loslaten van het bekende. Vanuit het verleden weten we dat een internationale stage voor de leerlingen een enorme boost geeft aan hun zelfvertrouwen en dat het vele deuren opent op het vlak van hogere studies en beroepsleven.

Meer uitleg kan je vinden in pdfdeze powerpoint en in pdfdeze brochure.

Graag nog meer informatie? Die kan je steeds verkrijgen bij de coördinator van het project, mevrouw Gudrun Malfait. (e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

foto: de ambassadeurs voor het schooljaar 16-17

Groepsfoto 2016 2017 Erasmus

2015 08 Erasmus VET webbanner transparentblue


facebookpagina SUI Abroad: https://www.facebook.com/SUIopErasmus/